FOTBALOVETURNAJE.cz

NEJVĚTŠÍ DATABÁZE FOTBALOVÝCH TURNAJŮ

  •  POZVĚTE A ZÍSKEJTE TÝMY NA VAŠE TURNAJE
  •  UŠETŘETE SI ČAS A PRÁCI S NÁROČNOU AKVIZICÍ ÚČASTNÍKŮ
  •  ZÍSKEJTE NÁSKOK PŘED KONKURENČNÍMI TURNAJI
  •  NEJLEPŠÍ MÍSTO PRO PROPAGOVÁNÍ TURNAJE
  •  CENA POUZE 79 KČ NEBO 3 €

McDonald's Cup je po dvou letech zpět!

Největší fotbalový turnaj v České republice McDonald's Cup se vrací po odmlce způsobené koronavirem. Hlavními ambasadory budou letos Adam Hložek a Kateřina Svitková.
McDonald's Cup je po dvou letech zpět!
McDonald's Cup je oblíbený turnaj určený pro děti 1. stupně základních škol. Jeho pořadatelem je Fotbalová asociace ČR, Asociace školních sportovních klubů ČR, Ministerstvo školství, sportu a tělovýchovy. Generálním partnerem je společnost McDonald's ČR, s.r.o..

Již tradičně zastupují každý ročník turnaje slavní čeští hráči. Pro 23. ročník se stali hlavními tvářemi fotbalista pražské Sparty Adam Hložek a Kateřina Svitková, hráčka anglického West Hamu United. Sparťanský megatalent může být pro zúčastněné děti velkým vzorem a inspirovat je, jelikož on sám se v mládí zúčastnil tohoto turnaje.

McDonald's Cup je rozdělen do dvou kategorií. V kategorii A hrají žáci 1. - 3. třídy ZŠ a v kategorii B žáci 4. a 5. tříd ZŠ. Registrovat se do turnaje mohou školní družstva nejpozději do 11. března 2022.

Po odehrání okresních a krajských finále McDonald's Cupu by se měl ve dnech 31. května a 1. června uskutečnit tzv. Svátek fotbalu. Ten si zahraje z každé kategorie 15 vítězů okresního finále a automaticky družstvo pořádající školy. Velké finále McDonald's Cupu bude letos hostit fotbalový stadion FK Teplice - AGC Aréna Na Stínadlech.


PROGRAM TURNAJE
25. března - 06. května   okresní finále
09. - 18. května   krajská finále
09. května   Pardubice, Jihlava
10. května   Ostrava, Zlín
11. května   Brno, Šumperk
12. května   Jičín, Teplice
13. května   Plzeň, Písek
16. května   Sokolov, Neratovice
17. května   Vlašim, Praha
18. května   Praha, Liberec
31. května - 01. června   Svátek fotbalu (Teplice)
 
25.02.2022 foto: www.mcdonaldscup.cz